Other programs


    IconTOY 3.1

      Download (540kb) ...            

Genom att använda många olika ikonextraheringsprogram, kan du manuellt söka efter ikoner genom att öppna filer individuellt. Men det är jobbigt och sånt är vi alldeles för lata för. Huvudfunktionen i detta program är att söka efter filer som innehåller ikoner (ICO, EXE, DLL, BMP). Det söker igenom hela hårddiskar för dessa filer och visar upp alla ikoner. Sedan kan du antingen kopiera ikoner till clipboard eller spara dom som en ikon (ico) eller bitmap (bmp) fil.

Den andra funktionen är att manipulera skrivbordetsunderlääget. Du kan använda vilken ikon som helst som underlägg. Endast ett klick krävs och förändringarna träder i kraft. Du kan sätta bakgrunden som tilead eller centrerad.

Systemkrav:

80386/486 baserad IBM PC kompatibel dator (eller bättre).
8MB RAM;
Microsoft Windows 95/98/NT/2000;

 


    Melody 1.52

      Download (435kb) ...              

Melody kan användas till att spela upp WAV, MPEG, MIDI, MOD filer eller att spela upp audio CD skivor. Navigationen är enkel, 2 musknappar används:
Ett klick med vänster musknapp öppnar en disk eller låda och startar även musiken. Genom att högerklicka varsomhelst tar du dig en nivå upp. Dubbelklickning används inte och du behöver inte söka efter en Avslutaknapp från lådan.

Displayen för låt, mode och tid tillsammans med knapparna för nästa, föregående och snabbspolning framåt/bakåt är även de klara och bekväma. Du kan använda tangentbordets piltangenter för att skifta mellan låtar och snappspola. Detta är även bekvämt om du har stängt av din monitor, eftersom du då behöver inte använda musen.

Från version 1.2 finns det möjligthet att skapa låtlistor. Det är möjligt att lägga till kommentarer till listorna. När “Melody” stöter på en av dessa kommentarer fortsätter den att söka på nästa låt.

Från och med version 1.5 går det att spela upp MOD, IT*, XM*, S3*,ME*, MPP och MDZ filer.

Systemkrav:

80386/486 baserad IBM PC kompatibel dator (eller bättre).
8MB RAM;
Microsoft Windows 95/98/NT/2000;
Ljudkort.

 

 

New themes for Talisman

Nya teman för Talisman på Temasidorna
Special offer! 
Talisman Desktop + Alteros3D for 35$ only! 

Buy!


 

  
 
 

Neosoft

PCdesktops

Skinz.org

Brodyaga.com

Copyright 1997-2020. Lighttek Software. All rights reserved